הפקולטה לקולינריה

מהו בישול?

איך הייתם מגיבים אם הייתי אומר לכם, קוראים יקרים,
שבישול הוא בכלל לא מה שחשבתם? שלמעשה בישול
מסובך הרבה יותר משנדמה אבל בפועל קשה הרבה
פחות?!
ומה אם אתן לכם את הטיפים של השפים הגדולים
בעולם – איך הם חושבים, מתוך מה הם פועלים כשהם
בונים את התפריט המושלם או את מנת המישלן
המנצחת?
ברוכים השבים למדור הפקולטה לבישול!

הפקולטה לקולינריה

מהו בישול?

איך הייתם מגיבים אם הייתי אומר לכם, קוראים יקרים,
שבישול הוא בכלל לא מה שחשבתם? שלמעשה בישול
מסובך הרבה יותר משנדמה אבל בפועל קשה הרבה
פחות?!
ומה אם אתן לכם את הטיפים של השפים הגדולים
בעולם – איך הם חושבים, מתוך מה הם פועלים כשהם
בונים את התפריט המושלם או את מנת המישלן
המנצחת?
ברוכים השבים למדור הפקולטה לבישול!

נְגִישׁוּת

אתר הסדנאות
מבית שף מאיר בראל
בקרוב!

שימו 🤍 האתר בהרצה!
תשובו בעוד זמן קצר
ותהנו מתוכן ייחודי ומרגש!