איך הייתם מגיבים אם הייתי אומר לכם, קוראים יקרים,
שבישול הוא בכלל לא מה שחשבתם? שלמעשה בישול
מסובך הרבה יותר משנדמה אבל בפועל קשה הרבה
פחות?!
ומה אם אתן לכם את הטיפים של השפים הגדולים
בעולם – איך הם חושבים, מתוך מה הם פועלים כשהם
בונים את התפריט המושלם או את מנת המישלן
המנצחת?
ברוכים השבים למדור הפקולטה לבישול!
איך הייתם מגיבים אם הייתי אומר לכם, קוראים יקרים,
שבישול הוא בכלל לא מה שחשבתם? שלמעשה בישול
מסובך הרבה יותר משנדמה אבל בפועל קשה הרבה
פחות?!
ומה אם אתן לכם את הטיפים של השפים הגדולים
בעולם – איך הם חושבים, מתוך מה הם פועלים כשהם
בונים את התפריט המושלם או את מנת המישלן
המנצחת?
ברוכים השבים למדור הפקולטה לבישול!