מסעות רבים ברחבי העולם הובילו אותי למטבחים
שונים, אבל המטבח שחזרתי אליו שוב ושוב הוא המטבח
האיטלקי. החמימות הקולינרית בצירוף הטמפרמנט
האנושי יוצרים שילוב נדיר ומיוחד. איטליה נתנה לי מתנה
גדולה מהבישול עצמו והיא ההשראה. מתוך ההשראה
הזו קיבלתי עלי משימה לא פשוטה – לבנות תפריט לפסח
בהשראת המטבח האיטלקי, בלי קטניות וכמובן בלי קמח.
אכן משימה קשה, אך התוצאה מושלמת. תיהנו.
מסעות רבים ברחבי העולם הובילו אותי למטבחים
שונים, אבל המטבח שחזרתי אליו שוב ושוב הוא המטבח
האיטלקי. החמימות הקולינרית בצירוף הטמפרמנט
האנושי יוצרים שילוב נדיר ומיוחד. איטליה נתנה לי מתנה
גדולה מהבישול עצמו והיא ההשראה. מתוך ההשראה
הזו קיבלתי עלי משימה לא פשוטה – לבנות תפריט לפסח
בהשראת המטבח האיטלקי, בלי קטניות וכמובן בלי קמח.
אכן משימה קשה, אך התוצאה מושלמת. תיהנו.